Onze partner bedrijven

Onze partner bedrijven

Strategische partnerschappen

Channel4all levert een totaaloplossing. Samen met onze partners zorgen wij voor installatie van de hard- en software en bieden wij u on site support en helpdesk diensten aan.

Met deze strategische partnerschappen ontstaat er voor u de mogelijkheid uw initiële investeringen en installatiekosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt een optimale flexibiliteit van de diensten gerealiseerd.

Zo kopen wij gezamenlijk in en gebruiken wij over en weer de sterke service-elementen die binnen deze groep van partnerorganisaties voorhanden zijn. Samen met onze gespecialiseerde partners, zoals Atos Origin bieden wij u een totaal oplossing die uw behoefte centraal stelt.

Allen zijn gerespecteerde bedrijven op hun vakgebied. Specialismen zoals on-site support, lease, interactive casting interfaces en content die gecombineerd onontbeerlijk zijn voor een solide, concurrerende en complete narrowcasting oplossing. De continuïteit van uw communicatiemiddelen richting uw bezoeker en klant is hierdoor in veilige en ervaren handen en wordt door een uitgebreid servicepakket gewaarborgd.

Door deze samenwerking bent u bovendien niet meer beperkt tot een oplossing die tot de landsgrens loopt. Ook in Europa en elders in de wereld is deze dienst nu voor uw bedrijf of organisatie te implementeren met dezelfde service. De grote voordelen die u hiermee verkrijgt zijn uniformiteit, beheersbaarheid en eenvoud in exploitatie, hetgeen de operationele gebruikskosten zo laag mogelijk houdt.LG Electronics, Philips, Atos Origin, Vogel's, Duonell
Channel4all - t. 088 90 90 444 - f. 088 90 90 499 - e. info@channel4all.nl | contact | sitemap | voorwaarden